MENU

S-TECH

S-Tech revolutioneert de landbouw: Spoorgeleiding, datamanagement, bediening van alle werktuigen door de ISOBUS-functie en nog veel meer – met S-Tech hebt u alles onder controle. Het modulaire systeem regelt de complete productiecyclus en maakt het flexibel verwisselen van systeemcomponenten tussen meerdere machines mogelijk. Van harte welkom in de toekomst van de moderne landbouw!

EFFICIËNTIE OVER DE GEHELE LIJN

PRECIES WAT U NODIG HEBT
Hoogste precisie, meer controle en hogere productiviteit.
ÉÉN VOOR ALLES

Met het S-Tech-systeem hebt u de controle over alle belangrijke processen en bestuurt u heel eenvoudig en gemakkelijk: Spoorgeleiding. bediening van de werktuigen, brandstofverbruik en werkvermogen – u ontgaat niets en de bewerking vindt zo efficiënt, als nooit tevoren, plaats.

VOLLEDIGE CONTROLE

De S-Tech-monitor toont u niet alleen alle informatie, maar dient ook voor de interactieve besturing en instelling van de tractor. Met de ISOBUS 11783-functie kunt u hiermee zelfs werktuigen besturen.

ZEER NAUWKEURIG

Het automatisch, DGPS-gebaseerd stuursysteem S-Guide werkt met de hoogste nauwkeurigheid. Het waarborgt parallelle spoorgeleiding bij werkzaamheden op rechte banen, bochten en op de kopakker. Bij een nauwkeurigheid van 2,5 cm bestaat zelfs bij moeilijke bodem- en weercondities en zelfs 's nachts geen risico op het ontstaan van overlappingen of gaten.

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

S-Tech is in verschillende uitvoeringsvarianten verkrijgbaar. Van de eenvoudige achterafoplossing met de GPS-gebaseerde EZ-Pilot tot aan de geïntegreerde volledige uitrusting S-Guide met de S-Tech 700-touchscreenmonitor, die zelfs tussen de verschillende voertuigen van uw bedrijf uitgewisseld kan worden. Bespreek eenvoudig met uw STEYR-adviseur uw eisen. Gezamenlijk met u vindt hij een S-Tech-oplossing die aan uw wensen voldoet.

Dealer zoeken