MENU

Technologie

​STEYR is modern in zijn denken en handelen, en toonaangevend in ontwikkeling. Het merk biedt de ideale balans tussen traditionele waarden en de technologieën van morgen.

Sindsdien hebben zowel de techniek als de eisen die eraan worden gesteld een enorme sprong gemaakt. ​STEYR was hierbij steeds toonaangevend met hun knowhow en technische innovaties. Met hun ideeënrijkdom, praktijkgerichte technieken en een luisterend oor voor de wensen van de klant, heeft Steyr de maatstaven opgesteld en zo de agrarische sector.

STEYR wordt gezien als toonaangevend merk met een optimale prijs/prestatieverhouding, hoge servicekwaliteit en hoge doorverkoopwaarde. Interne-componentfabrikanten uit de groep, zoals FPT (Fiat Powertrain Technologies) zijn toonaangevend in Europa.

Met de Continu Variabele Transmissie (CVT) en de Multicontroller-armsteun introduceert STEYR nieuwe normen qua bedieningsgemak in een technologie die voortdurend complexer wordt. De bediening is intuïtief, logisch en gebruiks-vriendelijk. Door zich te richten op deze eigenschappen blijft STEYR gemakkelijk te bedienen, zelfs met de meest innovatieve technologie.
Dealer zoeken