MENU

STEYR onderdelen

Onze gecertificeerde originele onderdelen worden overeenkomstig strenge gegevens van onze ingenieurs gemaakt en zijn aan de strengste kwaliteitscontroles onderworpen, om uw machines tot de beste prestaties te brengen. Door de inbouw van originele onderdelen is gewaarborgd dat alle op elkaar afgestemde machineonderdelen foutloos werken. Originele onderdelen van STEYR krijgt u alleen bij onze partners. Vertrouw bij het onderhoud van uw machines op uw STEYR-dealer.

12 MAANDEN GARANTIE

De betrouwbaarheid en slijtweerstand van onze originele onderdelen zijn de basis voor een garantie van twaalf maanden, vanaf het tijdstip van de koop, inclusief de werkuren als het reserveonderdeel door een van onze STEYR-partner is ingebouwd. Service waarop u kunt rekenen – gegarandeerd.

24-UURS LEVERING + ONDERSTEUNING DOOR VAKMENSEN

Uw STEYR-dealers staan u met deskundige kennis en veel enthousiasme ter beschikking. Idealiter bij regelmatige servicemaatregelen, maar natuurlijk ook in noodgevallen – en dat vierentwintig uur per dag! Wij leveren onderdelen de volgende dag. Geschoolde vakmensen ondersteunen bij de inbouw, montage en inbedrijfname.

DE BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING HET HELE JAAR

Dankzij de originele kwaliteit van de fabrikant en de beproefde betrouwbaarheid van onze onderdelen hoeft u deze veel minder vaak te vervangen dan goedkopere imitaties.  Dit betekent natuurlijk een aanzienlijke besparing voor u en uw bedrijf.

Dealer zoeken