MENU
St. Valentin · 30 juli 2021

STEYR® BREIDT AANBOD UTILITEITSTRACTOREN UIT MET NIEUWE MULTI- EN KOMPAKT-SERIES

Dankzij nieuwe motoren met herziene nabehandelingstechnologie voldoen beide series nu aan emissievoorschriften van Fase V / Koppelniveaus verhoogd / Gemakkelijker onderhoud met eenvoudiger toegang tot brandstof- en oliefilter vanaf dezelfde kant / Hogere vermogens voor Multi 4100 en Multi 4110.

​De Multi- en Kompakt-series, de bestverkochte tractoren in de STEYR©-serie en een van de meest veelzijdige modellen in de lijn van het merk, zijn nu uitgerust met een nieuwe 3,6-litermotor, met nieuwontwikkelde, geavanceerde Fase V-emissietechnologie, die meer vermogen en koppel levert.

Nieuwe motor voor de Multi

De Multi-serie van drie modellen met 100-120 pk, goed gevestigd als algemene allrounder en specialist in landbouw in berggebieden, met kenmerken uiteenlopend van een 32x32-transmissie met automatische groepenschakeling tot een laag zwaartepunt, plus het kwaliteitskenmerk “Gemaakt in Oostenrijk” van STEYR, wordt nu aangedreven door een nieuwe 3,6-liter FPT F5 4-cilindermotor. Deze motor biedt de voordelen van common-rail brandstofinspuiting, vier kleppen per cilinder, in plaats van twee op de vorige modellen, en een grotere cilinderinhoud dan de voorbijgestreefde Fase IV 3,4-litermotor. Ondanks het toegenomen vermogen, is de omvang van de motor of het koelsysteem niet veranderd, waardoor deze tractoren hun compacte formaat behouden.

Verder bevat de nieuwe nabehandelingstechnologie een dieseloxidatiekatalysator, een onderhoudsvrij dieseldeeltjesfilter en selectieve katalytische reductie in een enkele unit onder de motorkap, voor uitstekend zicht en wendbaarheid. De 4100 Multi- en 4110 Multi-modellen hebben iets meer motorvermogen gekregen en alle nieuwe modellen bieden 5% meer koppel voor betere prestaties. Het maximumkoppel wordt nu behaald bij 1.300 tpm in plaats van 1.500 tpm, voor een nog betere brandstofefficiëntie.

Bovendien kunnen Multi-tractoren worden uitgerust met de befaamde elektronische fronthefregeling van STEYR met/zonder frontaftakas, terwijl met de mechanische regelventielen achter elektroproportionele regelventielen in het midden verkrijgbaar zijn. Alle modellen zijn nu uitgerust met luxueuze cabinekenmerken vergelijkbaar met die van hun grotere broers, inclusief vloerbedekking en leren stuurwiel, en volgen dezelfde stijl als andere nieuwe STEYR-tractoren. Voor beter zicht en veiligheid zijn twee extra led-werklampen op de achterste cabinestijlen aangebracht, en zijn zowel hydraulische als pneumatische aanhangerremmen aangebracht voor een betere remwerking.Geüpgrade Kompakt-serie

De STEYR Kompakt-serie van vijf modellen met 80-120 pk, ontworpen om licht, wendbaar en flexibel te zijn en toch veel van de voordelen van grotere tractoren te bieden, voldoen nu ook aan de specificaties van Fase V, dankzij dezelfde nieuwe FPT F5 3,6-litermotor die nu ook in de Multi wordt gebruikt. Het motorvermogen is vergroot en de koppelniveaus zijn tot 10% hoger, afhankelijk van het model, met een maximumkoppel dat, nogmaals, bij een brandstofbesparend laag motortoerental van 1.300 tpm wordt behaald. Net als de Multi-tractoren, geniet de Kompakt-serie nu van de voordelen van een onderhoudsvrij dieseldeeltjesfilter en selectieve katalytische reductie in een enkel compact pakket onder de motorkap, voor uitstekend zicht en wendbaarheid. De onderhoudbaarheid is ook verbeterd, met brandstof- en oliefilters die vanaf de zijkant van de tractor bereikbaar zijn.Opmerkingen aan redacteurs

STEYR staat al meer dan 70 jaar lang voor topkwaliteit in Oostenrijk en is gespecialiseerd in de bouw van tractoren volgens de strengste kwaliteitsnormen, comfort van topklasse en uitstekende doorverkoopwaarde. De modellen van STEYR zijn steeds indrukwekkend dankzij de technische innovaties en klantgerichte oplossingen. Dit garandeert een optimale productiviteit en zuinig verbruik in de landbouw, bosbouw en stedenbouw. Het netwerk van STEYR-dealers biedt optimale lokale ondersteuning aan alle klanten. STEYR is een merk van CNH Industrial nv, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van investeringsgoederen, beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario op de Borsa Italiana (MI: CNHI). Meer informatie over CNH Industrial is online te vinden op www.cnhindustrial.com.
Dealer zoeken