MENU
St. Valentin · 25 maart 2021

UNIEKE DIGITALE BEURS BIEDT INZICHT IN STEYR

Uniek antwoord op annulering fysieke beurzen / YOUNIVERSE is ontworpen om landbouwers en loonwerkers te informeren en amuseren / Volledig interactieve ‘virtuele’ ervaring laat bezoekers zelf interessegebieden kiezen / Nieuwste productontwikkelingen en updates in STEYR-tractorlijn worden onthuld

STEYR Traktoren overwint het gedwongen gebrek aan tentoonstellingen in 2021 door klanten geïnformeerd en op de hoogte te houden via een uniek YOUNIVERSE-evenement, een interactieve ervaring waar bezoekers kunnen leren over de laatste gebeurtenissen rondom het merk, zijn mensen en producten.

YOUNIVERSE is ontworpen om meer te zijn dan een eenvoudige tentoonstelling. Het evenement wordt gepromoot als de 'eerste digitale beurs die speciaal rondom u is ontworpen' en biedt landbouwers, loonwerkers en andere geïnteresseerden een complete 'infotainmentervaring'. Deze omvat niet alleen een virtuele tentoonstelling in een landbouwomgeving buiten, maar biedt ook de gelegenheid om volledige gedetailleerde informatie over en ervaringen met de STEYR-tractorseries en -productoplossingen op te doen, inclusief voordelen, toepassingen en gebruikerservaringen.

Een aantal voorbeelden van de nieuwe tractorontwikkelingen op de beurs zijn de nieuwste Absolut CVT- en Impuls CVT-series. Bovendien krijgen bezoekers de kans om te communiceren met merkspecialisten en om kennis te maken met hun dichtstbijzijnde dealer. Entertainment en informatie over algemenere onderwerpen maken ook deel uit van YOUNIVERSE, waar bezoekers kunnen leren over technologische landbouwtrends in de hele sector via interviews, productreviews en hotspots.

De digitale beurs is open van 9 tot 18 april 2021. Gratis aanmelding bij youniverse.steyr-traktoren.com.

"We kijken vol spanning uit naar YOUNIVERSE, een nieuwe manier voor ons om te communiceren met huidige en toekomstige klanten," aldus Peter Friis, Head of STEYR Europe Commercial Operations.

"Online evenementen zijn niet nieuw, maar de mogelijkheid voor bezoekers om een dialoog te voeren, alsof ze werkelijk op het evenement aanwezig zijn, maakt YOUNIVERSE uniek. We heten iedereen die meer wil leren over STEYR en waarom ze de toon aanvoeren met nieuwe producten, markten en werkwijzen, van harte welkom."

***

U vindt de persmap via de volgende link.Contacten

Opmerkingen aan redacteurs

STEYR staat al meer dan 70 jaar lang voor topkwaliteit in Oostenrijk en is gespecialiseerd in de bouw van tractoren volgens de strengste kwaliteitsnormen, comfort van topklasse en uitstekende doorverkoopwaarde. De modellen van STEYR zijn steeds indrukwekkend dankzij de technische innovaties en klantgerichte oplossingen. Dit garandeert een optimale productiviteit en zuinig verbruik in de landbouw, bosbouw en stedenbouw. Het netwerk van STEYR-dealers biedt optimale lokale ondersteuning aan alle klanten. STEYR is een merk van CNH Industrial nv, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van investeringsgoederen, beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario op de Borsa Italiana (MI: CNHI). Meer informatie over CNH Industrial is online te vinden op www.cnhindustrial.com.
Dealer zoeken