MENU
St. Valentin · 23 oktober 2020

Case IH- en STEYR-fabriek wint prestigieuze onderscheiding

Het thuis van Case IH Europa en STEYR in St. Valentin, Oostenrijk is in de prestigieuze ‘Factory 2020’-competitie uitgeroepen tot ‘Efficiënte onderneming van het jaar’ / De onderscheiding is een weerspiegeling van de flexibiliteit, hoge kwaliteitsstandaarden, uitstekende productiesystemen, constante verbeteringen en succes in de omgang met de uitdagingen van COVID-19.

​De Europese basis van Case IH en STEYR in St. Valentin, die tractoren van 100 pk tot 300 pk produceert voor de landbouw- / gemeentelijke / bosbouwsectoren en die behoort tot CNH Industrial, is uitgeroepen tot 'Efficiënte onderneming van het jaar'. De prestigieuze onderscheiding was er een van de 'Factory 2020'-competitie georganiseerd door Fraunhofer Oostenrijk en het Oostenrijkse Industriemagazin.

Tien van de meest vooraanstaande productiebedrijven in Oostenrijk deden mee in een van de moeilijkste jaren ooit in de productiesector, in verband met de uitdagingen van COVID-19. Deze stelden zelfs de meest ervaren management- en productieteams, samen met alle elementen in de toeleveringsketen, danig op de proef.

De onderscheiding was het hoogtepunt van een uitgebreid proces van zelfevaluatie, gedetailleerde vragenlijsten, beoordelingen op locatie en diepte-interviews met de belangrijkste medewerkers. Na een strenge selectie werd de oorspronkelijke groep van 10 ondernemingen teruggebracht tot vier. Deze finalisten werden onderworpen aan een uitgebreid evaluatieproces door de juryleden van Fraunhofer Oostenrijk, die toepassingsgerichte oplossingen ten behoeve van de economie en de maatschappij onderzoekt, samen met het Oostenrijkse Industriemagazin, het vooraanstaande medium voor besluitvormers in de productiesector.

De fabriek in St. Valentin, die sinds 1947 ongeveer 600.000 tractoren heeft gebouwd, beslaat 170.180 m2, telt 600 medewerkers van 18 verschillende nationaliteiten en heeft een onberispelijke reputatie binnen CNH Industrial. Door de invoering van World Class Manufacturing (WCM)-principes, was de landbouwfabriek van CNH Industrial de eerste die binnen Europa de Zilveren WCM-status behaalde.

Een van de grootste krachten van St. Valentin, die doorslaggevend is voor het aanhoudende succes, is de hoge mate van productieflexibiliteit, die behaald kan worden op de uiterst aanpasbare productielijn. Deze is vrijwel uniek in de sector van de landbouwmachines en zorgt ervoor dat vele verschillende tractormodellen kunnen worden geproduceerd, ongeacht het bouwtype, de apparatuurlijn of de landspecifieke emissienormen. En ondanks de complexiteit en efficiëntie, biedt ze toch een relatief stille, ontspannen werkomgeving.

In de fabriek worden 12.000 onderdelen van ruim 400 leveranciers van over de hele wereld gecoördineerd, en worden jaarlijks ongeveer 10.000 tractoren geproduceerd voor klanten in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika, en Australië en Nieuw-Zeeland. Er worden Case IH Optum CVXDrive-, Puma-serie, Maxxum-serie en Luxxum-tractoren geproduceerd, samen met STEYR Terrus CVT-, CVT-, Impuls CVT-, Profi-serie en Multi-tractoren, wat komt op een totaal van 24 productlijnen, 98 modellen en 4.857 opties.

Hannes Wögerbauer, Manager van de fabriek in St. Valentin, zegt: "We zijn verheugd dat we deze prestigieuze onderscheiding hebben gewonnen, maar dat was niet mogelijk geweest zonder de toewijding van de medewerkers die onze productie beter, veiliger en efficiënter maken."Opmerkingen aan redacteurs

STEYR staat al meer dan 70 jaar lang voor topkwaliteit in Oostenrijk en is gespecialiseerd in de bouw van tractoren volgens de strengste kwaliteitsnormen, comfort van topklasse en uitstekende doorverkoopwaarde. De modellen van STEYR zijn steeds indrukwekkend dankzij de technische innovaties en klantgerichte oplossingen. Dit garandeert een optimale productiviteit en zuinig verbruik in de landbouw, bosbouw en stedenbouw. Het netwerk van STEYR-dealers biedt optimale lokale ondersteuning aan alle klanten. STEYR is een merk van CNH Industrial nv, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van investeringsgoederen, beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario op de Borsa Italiana (MI: CNHI). Meer informatie over CNH Industrial is online te vinden op www.cnhindustrial.com.
Dealer zoeken