MENU
25 augustus 2020

Florian Gschwandtner vertrouwt op STEYR. Volg zijn voorbeeld.

De succesvolle ondernemer en medeoprichter van Runtastic Florian Gschwandtner weet uit welke hoek de wind waait. En daarom vertrouwt hij op techniek uit St. Valentin.

Als ex-CEO van Adidas-dochter Runtastic heeft Florian Gschwandtner met succes aangetoond hoe het mogelijk is om door hard werken, ambitie en goede strategische beslissingen vooruit te komen. Samen met drie partners ontwikkelde hij de smartphone-app Runtastic, en daarmee een belangrijk health- en fitnessbedrijf. Thuis op de boerderij van zijn ouders kiest hij echter voor een traditioneel merk: STEYR Traktoren.
De inmiddels 37-jarige Gschwandtner groeide op op een boerderij in Strengberg (Neder-Oostenrijk) waar hem al op jonge leeftijd normen en waarden werden doorgegeven die een belangrijke invloed hadden op zijn denken en handelen als ondernemer. Alhoewel zijn ouders andere plannen met hem hadden, koos Florian na een vijfjarige agrarische opleiding voor een studie op het gebied van software en technologie. Daar ontmoette hij ook de latere oprichters van Runtastic, de mensen met wie hij Runtastic maakte tot wat het vandaag is: Een van de meest succesvolle start-ups van Oostenrijk.

Met beide benen op de grond.

Ondanks het succes is Florian Gschwandtner altijd met beide benen op de grond gebleven en heeft hij nog steeds een sterke binding met de landbouw en het bedrijf van zijn ouders. De verdere ontwikkeling van de boerderij is dan ook iets wat hem zeer aan het hart gaat. Voor hem hoort bij verdere ontwikkeling op de eerste plaats innovatieve technologie die maximaal voordeel oplevert. „We waren op zoek naar een tractor van compacte afmetingen die op zoveel mogelijk manieren op de boerderij kan worden ingezet. De keuze viel daarom al snel op de STEYR 4100 Multi“, aldus Florian Gschwandtner.
De STEYR Multi is de meest innovatieve tractor van zijn klasse. Deze tractor, ontwikkeld door en met Oostenrijkse boeren, onderscheidt zich vooral door het hoge niveau van comfort, de veelzijdigheid en het compacte ontwerp.
„Zolang ik me kan herinneren, hebben we een STEYR-tractor op onze boerderij gehad. Kwaliteit is belangrijk voor mij en STEYR Traktoren combineert deze kwaliteit ook nog eens met een geweldig productdesign. Daarom was het niet moeilijk voor mij om opnieuw voor een STEYR-tractor te kiezen“ zo benadrukt Florian.Opmerkingen aan redacteurs

STEYR staat al meer dan 70 jaar lang voor topkwaliteit in Oostenrijk en is gespecialiseerd in de bouw van tractoren volgens de strengste kwaliteitsnormen, comfort van topklasse en uitstekende doorverkoopwaarde. De modellen van STEYR zijn steeds indrukwekkend dankzij de technische innovaties en klantgerichte oplossingen. Dit garandeert een optimale productiviteit en zuinig verbruik in de landbouw, bosbouw en stedenbouw. Het netwerk van STEYR-dealers biedt optimale lokale ondersteuning aan alle klanten. STEYR is een merk van CNH Industrial nv, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van investeringsgoederen, beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario op de Borsa Italiana (MI: CNHI). Meer informatie over CNH Industrial is online te vinden op www.cnhindustrial.com.
Dealer zoeken