MENU
St. Valentin · 23 maart 2020

Topgarantie voor de toptractorseries van STEYR

Uitgebreid STEYR PROTECT-pakket voor alle Profi CVT , CVT- en Terrus CVT-series van STEYR

Ter gelegenheid van de start van het nieuwe modeljaar komt STEYR met een uitbreiding van de garantievoordelen voor alle tractoren van de series STEYR Profi CVT (115-145pk) CVT (150 tot 240 pk) en STEYR Terrus CVT (250 tot 300 pk).

Het STEYR Protect-pakket breidt de standaardgarantie uit van een jaar tot een totaal van drie jaar of 3000 bedrijfsuren. STEYR biedt dit pakket gratis aan voor alle nieuwe machines van bovengenoemde series. In de extra dekkingsjaren geldt voor claims een geen eigen risico maar een minimum repair van 400 euro per geval. STEYR Protect biedt dan ook een uitstekende bescherming in geval van onverwachte reparatiekosten en maakt het gemakkelijker om variabele kosten te berekenen over een langere periode. Tot de garantievoordelen behoren onder meer de kosten van originele onderdelen en alle essentiële arbeidskosten voor reparaties. Wat dat betreft onderscheidt STEYR Protect zich van vele vergelijkbare verzekeringspolissen van andere aanbieders.

Günter Keplinger van STEYR Global After Market Solutions Agriculture Maintenance & Repair Contracts, zegt hier het volgende over: “STEYR staat voor Made in Austria en is binnen de tractorbranche synoniem geworden van zowel hoge kwaliteit als veelomvattende assistentie. Met het uitgebreide STEYR Protect-garantiepakket onderstrepen we deze aanpak nog eens. We geven gebruikers meer gemoedsrust zonder ze voor extra kosten op te laten draaien. De garantie zorgt ook voor een hogere doorverkoopwaarde van de tractor – STEYR biedt niet alleen hoogwaardige tractortechnologie, maar beschermt ook de investeringen van de tractoreigenaars.”

STEYR Protect is beschikbaar voor de hierboven genoemde tractormodellen, zowel bij aankoop als met financierings- en leasingcontracten. De geboden voordelen kunnen per afzonderlijk verkoopgebied verschillen. Meer informatie over STEYR-tractoren vindt u op het internet op www.steyr-traktoren.com.


Contacten

Opmerkingen aan redacteurs

STEYR staat al meer dan 70 jaar lang voor topkwaliteit in Oostenrijk en is gespecialiseerd in de bouw van tractoren volgens de strengste kwaliteitsnormen, comfort van topklasse en uitstekende doorverkoopwaarde. De modellen van STEYR zijn steeds indrukwekkend dankzij de technische innovaties en klantgerichte oplossingen. Dit garandeert een optimale productiviteit en zuinig verbruik in de landbouw, bosbouw en stedenbouw. Het netwerk van STEYR-dealers biedt optimale lokale ondersteuning aan alle klanten. STEYR is een merk van CNH Industrial nv, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van investeringsgoederen, beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario op de Borsa Italiana (MI: CNHI). Meer informatie over CNH Industrial is online te vinden op www.cnhindustrial.com.
Dealer zoeken