MENU
St. Valentin · 10 november 2019

STEYR S-Fleet-portaal voor digitalisering van tractor en veld- en machinewerkzaamheden start in 2020

Directe registratie van activiteiten en veldgegevens / Voor controle van machinelocatie, brandstofniveau en meer / Snellere besluitvorming met AgDNA / Eenvoudige gegevensuitwisseling met derden / Beste connectiviteit dankzij nieuwe samenwerkingsverbanden

Gegevensuitwisseling via nieuw STEYR S-Fleet-portaal verhoogt efficiëntie
Met het nieuw geïntroduceerde S-Fleet-portaal kunnen eigenaren van STEYR-tractoren de efficiëntie van hun akkerbouwproductie opvoeren.

Met gebruik van realtime gegevensoverdracht via het mobiele telefoonnetwerk kunnen gegevens worden uitgewisseld tussen de tractor, het kantoor of het mobiele toestel enerzijds en bevoegde derden anderzijds. Op die manier kunnen managementbeslissingen snel en vol vertrouwen worden genomen, op basis van verzamelde actuele en historische gegevens.

S-Fleet is verkrijgbaar voor STER-tractoren die kunnen worden uitgerust met telematicatechnologie, inclusief de Expert CVT, alle Profi-modellen, de Impuls CVT, de Absolut CVT, de CVT en de Terrus CVT. Het internetportaal heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Op bestaande machineparken kan S-Fleet achteraf worden aangebracht. 

Digitaliseer uw tractoren
Door de tractorgegevens te digitaliseren, kunnen eigenaren hun machinegegevens via het online S-Fleet-portaal bewaken en registreren, en op die manier hun efficiëntie optimaliseren. 
In het machineparkgedeelte van het portaal kunnen bestuurders, via het internetportaal of de mobiele app, de instellingen en gegevens van max. 40 machines weergeven, zoals motorbedrijfsuren, transmissie- en motortemperaturen, motortoerentallen, brandstofverbruik.  
Daarnaast kunnen gepersonaliseerde meldingen via e-mail of sms worden ingesteld, die een goed overzicht van actuele gebeurtenissen bieden. Deze meldingen kunnen voor verschillende waarden worden ingesteld, vooringestelde waarden, zoals een bepaalde bedrijfstemperatuur, worden die overschreden krijgt men bericht, wat bovendien ten goede komt aan directe onderhoudsplannen en onderhoudsplannen voor de lange termijn. 
Gegevens die in realtime zijn verzameld, zijn direct beschikbaar voor analyse en kunnen worden bewaakt op de machines, computer, smartphone en tablet. 
Voor alle machines die S-Fleet gebruiken, wordt een 7-daagse geschiedenis opgeslagen van de gegevens van de motorbedrijfsuren en het brandstofverbruik, die kan worden weergegeven in het gedeelte met de voertuiggegevens. Op die manier kan de boer dezelfde waarden van verschillende machines met elkaar vergelijken. 
De hybride kaartweergave en een machinelijst geven een goed overzicht van de gehele vloot.

Digitaliseer uw boerderij
CNH Industrial, de moedermaatschappij van STEYR, heeft AgDNA gekocht, een ontwerper van informatiesystemen voor boerderijbeheer.
Door STEYR S-Fleet-telematica te combineren met de specialistische software van AgDNA, die gegevens-, karterings-, en analysetools van verschillende bronnen coördineert en standaardiseert, kunnen eigenaren van gemengde machineparken alles op één plaats bekijken, om sneller en nauwkeuriger beslissingen te kunnen nemen.
Het gedeelte boerderijarchitectuur is onderverdeeld in telers, boerderijen, velden en taken. In dit gedeelte kunnen ook de activiteiten- en agronomische gegevens worden geregistreerd.
Managers hebben ook de optie om derden toegang tot de gegevens te verstrekken, zoals agronomen of hun landbouwmachinewerkplaats.

Beste connectiviteit dankzij de nieuwe samenwerkingsverbanden met Data Connect en Agrirouter
Samenwerkingsverbanden met DataConnect en Agrirouter bieden landbouwklanten van STEYR met een gemengd machinepark de beste connectiviteit en maken van STEYR de meest toegankelijke landbouwfabrikant: Klanten kunnen gegevens delen en openen waar ze maar willen.

DataConnect biedt fabrikantonafhankelijk cloud-to-cloud gegevensbeheer. Klanten met verschillende tractormerken, zoals Case IH, New Holland, John Deere of Claas, kunnen eenvoudig alle belangrijke machinegegevens uitwisselen, inclusief huidige en historische machinelocatie, brandstofpeil, huidige werkstatus en snelheid. De overdracht van landbouwgegevens wordt ook gepland.
DKE Agrirouter is een universele hub voor gegevensoverdracht, met leden als STEYR, maar ook andere, zoals AGCO, Deutz-Fahr, Grimme, Horsch, Krone, Pöttinger en nog veel meer. Bovendien zijn er meer dan 20 providers van data-apps verbonden die ook de groei bevorderen. Klanten kunnen hun voordeel doen met het vermogen van DKE Agrirouter om voertuigen aan services te koppelen, door een platform te bieden voor connectiviteit en gegevensoverdracht.

Opmerkingen aan redacteurs

STEYR staat al meer dan 70 jaar lang voor topkwaliteit in Oostenrijk en is gespecialiseerd in de bouw van tractoren volgens de strengste kwaliteitsnormen, comfort van topklasse en uitstekende doorverkoopwaarde. De modellen van STEYR zijn steeds indrukwekkend dankzij de technische innovaties en klantgerichte oplossingen. Dit garandeert een optimale productiviteit en zuinig verbruik in de landbouw, bosbouw en stedenbouw. Het netwerk van STEYR-dealers biedt optimale lokale ondersteuning aan alle klanten. STEYR is een merk van CNH Industrial nv, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van investeringsgoederen, beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario op de Borsa Italiana (MI: CNHI). Meer informatie over CNH Industrial is online te vinden op www.cnhindustrial.com.
Dealer zoeken