MENU

Speciale Agenda

voestalpine Stahlwelt

Van tafelbestek tot auto, van scheermesje tot wolkenkrabber, van treinrail tot ruimteraket. Neem een kijkje in de kennis- en belevingswereld van voestalpine. U zult verrast zijn wanneer u ziet wat voestalpine zo succesvol, en staal zo veelzijdig maakt. Tijdens de rondleiding in de fabriek komt u heel dicht bij de productie-installaties en kunt u kennis maken met één van de belangrijkste materialen van onze tijd.
 
Openingstijden:
Maandag – zaterdag: 9:00 – 17:00 uur
Zon- en feestdagen: Gesloten
Duur: Stahlwelt 1,5 uur, Stahlwelt incl. fabrieksrondleiding 3 uur
Entreeprijzen voor groepen vanaf 15 personen:
Entreeprijs Stahlwelt EUR 4,00 + fabrieksrondleiding EUR 8,00
 
Om veiligheidsredenen mogen kinderen jonger dan 6 jaar niet deelnemen aan fabrieksrondleidingen. Er zijn Engels- en Duitstalige rondleidingen mogelijk. Het is raadzaam stevige schoenen te dragen en kleding die niet snel vuil wordt.

Bauern Technik Museum Gallhuberhof

Van ros tot stalen ros. Techniek in de hallen!
Rosmolens, stoommachines, motoren met ontstekingsflens, gasmotoren ca. 60 stuks. Steyr Daimler Puch van fiets (Waffenrad) tot personenauto (Steyr-Baby). Puch T3 tot de productie van de trekker Steyr 26 PS en vrachtwagens,  BMW R71, ..... Van de eerste kleine ruwolietrekker "12 Lanz" tot grote Russische K. 700-dorsmachines, maaidorsers en nog veel meer!
Het museum is uniek in zijn veelzijdigheid! Een belevenis voor jong en oud!

Openingstijden voor groepen en busgezelschappen:
Maandag – zondag: Het hele jaar door geopend
Duur rondleiding ca. 1 – 2 uur

Entreeprijzen voor groepen:
Volwassene EUR 4,00
Kind (6 - 14 jaar) EUR 2,00

Mondial

Heeft u hulp nodig bij het plannen van uw reis?
 
Mondial is uw ervaren contactpersoon voor één- of meerdaagse uitstapjes naar de tractorfabriek St. Valentin! Naast individueel advies ontvangt u op afspraak uw reisprogramma voor een onvergetelijk verblijf in Oostenrijk.
 
 

Dealer zoeken