MENU
St. Valentin · 21 september 2017

STEYR-TRACTOREN VIERDEN 70-JARIG -JUBILEUM

Al 70 jaar lang zijn STEYR-tractoren niet meer uit de binnenlandse landbouw en bosbouw weg te denken. Ter ere van dit jubileum organiseerde de Brand President van STEYR, Andreas Klauser, gisterenavond een gezellig samenzijn in het Experience Center in de tractorfabriek van St. Valentin.

Al 70 jaar succesvol.
In het Experience Center van de tractorfabriek St. Valentin vierden zo'n 300 gasten, samen met Andreas Klauser, Brand President van STEYR, en talrijke eregasten gisteren de 70e geboortedag van het Oostenrijkse traditiemerk. Het evenement werd geopend door de plaatsvervangend gouverneur Dr. Stephan Pernkopf en Jutta Mocuba van ORF Landesstudio Oberösterreich voerde de gasten door de sfeervolle avond. Naast talrijke vertegenwoordigers uit de politiek,de zakenwereld en de journalistiek, waren ook de theater- en filmacteurs Gregor Bloéb en Tobias Moretti, alsmede de huidige beach volleyball-vicewereldkampioenen Clemens Doppler en Alexander Horst onder de aanwezigen en vertelden in spannende interviews op het feestpodium over hun ervaringen met STEYR-tractoren.

In het kader van de feestelijkheden ontving het beach volleyball-duo Doppler/Horst, dat bij het wereldkampioenschap beach volleyball begin augustus maar net naast de titel greep, van STEYR-tractoren ook een „vicewereldkampioen-prijs“ met een waarde van in totaal 5000 Euro.
Alexander Horst over het verrassende cadeau: „In de sport is het net als in de landbouw: Je oogst alleen wat je zaait. Des te belangrijker is het, dat men op elkaar kan vertrouwen. En wat dat betreft hebben wij in STEYR een geweldige partner gevonden.“

Tractoren van gisteren en vandaag.
De STEYR tractorfabriek in St Valentin behoort tot 's werelds modernste productievestigingen voor landbouwmachines – gisteren stond het bedrijf echter geheel in het teken van het jubileum. Naast talrijke Oldtimer-tractoren die de lange geschiedenis van het bedrijf illustreerden, konden de gasten ook de huidige modellen van dichtbij bewonderen.

„Op het eerste gezicht hebben de Type 180 uit 1947 en de nieuwe Terrus CVT niets met elkaar gemeen. Maar één ding is sinds 70 jaar niet veranderd, en dat is de passie, waarmee de STEYR-tractoren worden ontwikkeld. Daardoor geldt vandaag, net zoals 70 jaar geleden, dat men altijd op STEYR kan vertrouwen – en daar zijn we trots op“, aldus Klauser.

Live muziek van topartiesten en show act.
Het muzikale entertainment werd verzorgd door Hans-Peter Gratz & Band. De show act met een STEYR 6165 CVT bood al net zo'n indrukwekkend schouwspel als het afsluitende vuurwerk, dat de hemel boven St. Valentin in alle kleuren liet stralen.

Contacten

Opmerkingen aan redacteurs

STEYR staat al meer dan 70 jaar lang voor topkwaliteit in Oostenrijk en is gespecialiseerd in de bouw van tractoren volgens de strengste kwaliteitsnormen, comfort van topklasse en uitstekende doorverkoopwaarde. De modellen van STEYR zijn steeds indrukwekkend dankzij de technische innovaties en klantgerichte oplossingen. Dit garandeert een optimale productiviteit en zuinig verbruik in de landbouw, bosbouw en stedenbouw. Het netwerk van STEYR-dealers biedt optimale lokale ondersteuning aan alle klanten. STEYR is een merk van CNH Industrial nv, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van investeringsgoederen, beursgenoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en op de Mercato Telematico Azionario op de Borsa Italiana (MI: CNHI). Meer informatie over CNH Industrial is online te vinden op www.cnhindustrial.com.
Dealer zoeken